Vychází update 1.4 pro Stardew Valley
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází update 1.4 pro Stardew Valley

Vychází update 1.4 pro Stardew Valley

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 11. 2019 18:12
Reklama

Populární farmářská pohádka Stardew Valley opět dostává nový rozměr. Už před zhruba dvěma týdny jednočlenný vývojářský tým Eric “ConcernedApe” Baron avizoval, že nová aktualizace výrazně obrousí stále zubaté hrany hry a přidá velké množství nového obsahu. A nelhal, nově vydaný update 1.4 má skutečně co nabídnout.

Kompletní changelog je skryt za branou spoilerů, základní novinky si ale ukázat můžeme. Pro hráče, kteří už mají příběh za sebou je připraven nový opuštěný dům skrývající záhadu a nový příběh spojený s virtuální manželkou. Pokud má hráč spíše chovatelské choutky, ocení vodní nádrže pro chov ryb, kde se zároveň soustředí jikry jako nová využitelná surovina.

Také přibyla nová mapa nazvaná Four Corners (čtyři rohy), což poměrně přesně vystihuje její půdorys. Je tak ideální pro multiplayer, kde si může každý farmář uloupit kousek území pro sebe. Nové jsou i desítky předmětů, kusů oblečení, okna s přehledem vztahů s ostatními vesničany a družkami nebo kompletní sbírka přijatých dopisů. A celá řada dalších překvapení.

Aktualizace je pochopitelně zdarma, zatím se ale týká jen PC verze titulu. Na konzole a mobilní zařízení by měla dle tvrzení Barona dorazit v blízké době.




Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama