Jaké jsou výsledky dotazníku Breakpointu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jaké jsou výsledky dotazníku Breakpointu

Jaké jsou výsledky dotazníku Breakpointu

David Plecháček

David Plecháček

2. 12. 2019 14:24
Reklama

Ghost Recon Breakpoint prožilo na podzim tragický launch. I kdyby někdo namítal, že se hra třeba neprodávala tak špatně, jasný ukazatel nám poskytl samotný Ubisoft, který slíbil zjednat nápravu a udělat hru takovou, jakou hráči chtějí. Jakou ale hráči chtějí, bylo těžké říct, a tak vývojáři z pařížského studia vytvořili dotazník, s jehož pomocí to chtěli zjistit. Jaké jsou výsledky?

Řekli bychom „nepřekvapivé“. Nečekaně si nejvíce hráčů žádá zlepšení technického stavu. To není ani tak zajímavé, jako další požadavky, které hráči mají. Více než polovina z nich si přeje, aby Ubisoft do hry přidal AI parťáky, s nimiž by jednotlivci mohli hru projít. V tomto ohledu se jedná o jednu z nejžádanějších změn vůbec. Více než třetina poté chce, aby hra nekalkulovala s věcmi, jako je Gear Score nebo loot založený na tierech. Stejná skupina si přeje, aby byla umělá inteligence poněkud chytřejší. A přibližně stejná skupina si přeje, aby se hra zbavila nutnosti být pořád online.

To jsou zřejmě nejpalčivější změny, které bude muset Ubisoft Paris udělat. Ale není to to jediné. Hráči, kteří již hru mají, chtějí samozřejmě nový obsah. Více než 70 procent z nich si myslí, že by se mělo jednat o nový příběh. O něco méně, přesto ale více než 60 procent hráčů, soudí, že je ve hře málo zbraní a dodatečný obsah by se měl týkat i nich. Poměrně překvapivé je také to, že více než polovina, která dotazník vyplnila, chce větší možnost v úpravách jak zbraní, tak postavy.

Ubisoft rovnou přiznává, že na některých věcech už pracuje. Jedná se především o celý první odstavec, jinými slovy mluvíme o odstranění Gear Score a lootu založeného na tieru, na umělé inteligenci nebo na přidání počítačem řízených spolubojovníků. Nadto Ubisoft upraví ovládání vozidel, umožní ještě zvýraznit survival prvky nebo upraví in-game ekonomiku. To všechno chtěla minimálně čtvrtina hráčů. Měnit se bude kamera, možnost sprintovat v táborech, upraví se systém respawnu a možná dojde k předělání menu a mapy.

I nový obsah se chystá v plném rozsahu toho, co hráči chtějí, nad to ale přibudou noví nepřátelé, nové skilly, raidy (jeden už ve hře nově je), vozidla i PvP obsah. Jinými slovy, v Paříži se nudit rozhodně nebudou. Jak dlouho takto komplexní změna bude trvat, není samozřejmě jasné. Na celý seznam se můžete podívat zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama