Control v Game Pass? Strany si protiřečí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Control v Game Pass? Strany si protiřečí

Control v Game Pass? Strany si protiřečí

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 12. 2019 11:19 8
Reklama

Služba Xbox Game Pass už dokázala, že vedle starších titulů umí nabídnout i hry, které sotva stačily vychladnout po pomyslném upečení ve vývojové troubě. Další takovou by se mohl stát Control od finského studia Remedy. Má to ale háček. Zatímco tvář Xboxu Phil Spencer tvrdí, že je hra pro službu domluvena, vývojáři tvrdí opak a jeho tvrzení dementují.

Vzniká tak značně neobvyklá situace, kdy si spolupracující strany protiřečí. “Myslím, že Control byl fakt skvělý. Nedostalo se k němu mnoho lidí, takže jsem rád že míří do Game Passu, takže si ho zahraje více lidí,” sdělil nedávno Spencer médiím. “Informace o Control ve službě Xbox Game Pass, která byla zmíněna v nedávném streamu Mixer, není pravdivá. V současnosti nechystáme žádné novinky ani oznámení týkající se Xbox Game Pass,” odpovědělo finské studio v reakci na množící se dotazy fanoušků na Twitteru.

Samozřejmě se může jednat o nedorozumění, špatné informace jedné ze stran, nebo se Phil Spencer jednoduše prořekl a informace je ještě nutné držet pod pokličkou. Control by ale rozhodně byl hodnotným přírůstkem do početné nabídky služby. Ostatně nejen v naší redakci je považován za černého koně letošní herní sezóny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama