Změny v Rocket League se hráčům nelíbí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Změny v Rocket League se hráčům nelíbí

Změny v Rocket League se hráčům nelíbí

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 12. 2019 06:57 3
Reklama

Už v říjnu jsme avizovali, že populární kompetetivní titul Rocket League výrazně změní svůj přístup k odemykatelnému obsahu. Původní systém lootboxů s nově vydaným updatem nahradily blueprinty, naprosto transparentní systém doplňků postavený na prémiové měně. To se ale nelíbí některým hráčům. Ne snad, že by chtěli zpět lootboxy, nový systém je ale finančně velmi nevýhodný.

Upozornil na to web Nintendo Life. Konkrétně situaci dobře ilustruje naštvaný příspěvek uživatele sociální sítě Reddit s přezdívkou zeUltimater. “Zvrácené je, že byste předtím koupili 23 klíčů, odemkli 23 beden a dostali 23 předmětů. Teď si za cenu 23 klíčů musíte koupit kredity, abyste odemkli jeden předmět. Jo, takhle to fungovat nebude, lidé budou naštvaní” poukázal na přepálené ceny některých doplňků v novém in-game obchodě.

“Neutrácel jsem peníze za bedny, protože ve hrách nemám rád gambling. Teď nebudu utrácet peníze za blueprinty, protože nechci za jeden předmět zaplatit stejnou částku, jako za celou novou hru. Kdyby ceny byly desetinové oproti současným, přemýšlel bych o tom. Kdyby byly pětinové, přemýšlel bych o tom namol,” glosuje situaci jiný hráč s přezdívkou Stewardy.

“Aby bylo jasno, pořád nemám rád gambling ve hrách,” dodává.

Odstranění beden byla jedna z prvních oznámených změn vyplývající z nákupu studia Psyonix. Nákupčí Epic ale ve zmíněné diskuzi příliš vlídně hodnocen není. Jak se vám líbí nová aktualizace Rocket League?



 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama