Nové postavy míří do hry Tekken 7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové postavy míří do hry Tekken 7

Nové postavy míří do hry Tekken 7

Martin Synek

Martin Synek

9. 12. 2019 13:30 5
Reklama

Více než dva roky starý titul Tekken 7 se stále těší velké oblibě fanoušků virtuálního bojování. Nedávno se v Bandai Namco pochlubili, že tato bojovka překonala v prodejích 4 miliony kusů. Aktuálně  však oznamují bojovníky, kteří budou zahrnuti do třetího season passu.

Prvně jde do akce starý známý sumo bijec Ganryu. Ten se ve svém příběhovém prostřihu snaží býti streamerem a nelíbí se mu ani přivítání, kterého se mu dostalo při příjezdu do Bangkoku. Druhým borcem do party je Leroy Smith. A ten je panečku jiné kafe. V jeho klipu půjde vidět jeho raperské i bojové umění.

Kromě již dříve ohlášeného příchodu Zafiny, coby první postavy výše zmíněného třetího season passu, nás čeká i zbrusu nový charakter, který poprvé okusí arény Tekkena 7. Jeho jméno je Fahkumram a jde o bojovníka muay thai. S ním přijde i nová aréna, která je situována přímo do Thajska.

Season pass s pořadovým číslem tři pro hru Tekken 7 si můžete aktuálně zakoupit skrze standartní obchody jednotlivých platforem. Jeho obsah, který čítá čtyři bojovníky, jednu arénu či další úpravy vzhledu, bude vycházet až do konce jara 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama