Rise of Skywalker je dalším updatem BF2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rise of Skywalker je dalším updatem BF2

Rise of Skywalker je dalším updatem BF2

David Plecháček

David Plecháček

18. 12. 2019 10:24 4
Reklama

Do kin pomalu přichází poslední díl Hvězdných válek s podtitulem Vzestup Skywalkera. The Rise of Skywalker ale není jen příležitostí vyrazit do kina, ale také příležitostí opět zapnout Star Wars Battlefront 2. Do hry totiž přibyl stejnojmenný update, kterým DICE opět výrazně mění svou dva roky starou hru.

Update je nejprve dostupný na PC, později přibude i na konzolích. Užít si jej budete moci od 20. prosince. Přidává především novou planetu, která se vyznačuje hustou džunglí, na níž budete moci hrát v rámci kooperace a režimu Heroes vs Villains. Pokud mluvíme o co-opu, ten bude hratelný kromě novinky i na Jakku, Takodaně, a Starkilleru. Nová planeta, spolu s planetami nové trilogie, budou zároveň hratelné v rámci instatní hry a Capital Supremacy v lednu příštího roku.

Samozřejmě je novinek víc, čekat můžete nové jednotky nebo hrdiny v podobě Kylo Rena, Finna a Rey. Jejich příchod ukazuje i nový trailer, který update doprovází. Jestli je nějaký čas vhodný k tomu naskočit do Battlefrontu, je to možná právě teď. Hra přes původní kontroverze výrazně vyspěla, zároveň značně nabyla na obsahu. Současná verze se nazývá Celebration Edition a je pravda, že snad žádná hra nepokrývala všechna období tak, jako to právě teď dělá Battlefront 2. Je to pro vás důvod k návratu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama