V Tesle si zahrajete i Stardew Valley
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Tesle si zahrajete i Stardew Valley

V Tesle si zahrajete i Stardew Valley

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 12. 2019 08:48 3
Reklama

Elon Musk se svým projektem Tesla už dlouhá léta dobývá automobilový trh, postupem času ale začíná být zajímavý i pro jiné sorty lidí než fanoušky aut. Například pro hráče, systém vozů Tesla totiž umožňuje hrát některé klasiky Atari a od letošního února i extrémně obtížný Xboxový hit Cuphead. Během vánoc se nabídka “Tesla Arcade” rozroste o další titul, farmářský openworld Stardew Valley.

Takzvaný vánoční update sice láká především blíže nespecifikovanou “ukázkou” plně autonomního režimu samořízení vozu, Stardew Valley a stolní hra vrhcáby jsou ale příjemnými doplňky, které zakladatel a majitel Tesla Inc. Elon Musk zmiňuje ve svém twitterovém příspěvku.

Stardew Valley, stejně jako Cuphead a ostatní hry, lze spustit pouze pokud je vozidlo v režimu parkování. V praxi tedy především tehdy, když si potřebuje řidič krátit dlouhou chvíli během čekání nebo nabíjení. Zároveň je pravděpodobné, že bude hra nějakým způsobem technicky omezena, vzhledem k nedostatku paměti nabízí Cuphead pouze jednu úroveň. K hraní těchto "složitějších" her posádka vozu potřebuje gamepad připojený do USB portu.

Společně s Cuphead na začátku roku na systémy Tesly připlula celá řada dalších služeb. Vybrané modely tak přehrávají filmy a seriály skrze Netflix a Hulu, videa pomocí YouTube a nativně podporují Spotify i s možností karaoke knihovny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama