WoW: Classic nabízí přesun postav 
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WoW: Classic nabízí přesun postav 

WoW: Classic nabízí přesun postav 

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 12. 2019 08:27
Reklama

Staromilská verze veleúspěšného MMORPG World of Warcraft se už od konce sprna pyšní obrovsky aktivní hráčskou základnou, především v začátcích fungování to ale často vedlo k problémům. Pokud jste v této době náhodou začali své putování na serveru bez kamarádů, kteří se nakonec usídlili jinde, Blizzard vám nyní dá možnost migrovat mezi realmy.

Většina hráčů si nejspíše vzpomene na nekonečné fronty, které předcházely připojení k serverům v prvních dnech WoW: Classic. Už dříve se studio rozhodlo tyto potíže řešit rozdáváním bezplatných kuponů na přesun na méně vytížené servery ve snaze rozložit zájem hráčů mezi celou herní infrastrukturu.

Možnost přesunu samozřejmě úplně neodpovídá snaze zůstat co nejvíce věrní původnímu, notně obtížnějšímu a omezenějšímu World of Warcraft, na druhou stranu i tato služba s sebou nese jistá omezení. Po přesunu má zájemce 90 dní cooldown, takže si jej musí dobře rozmyslet. Zároveň si v závislosti na levelu vaší postavy můžete do nových končin odnést jen (poměrně štědře) omezené množství peněz (od úrovně 51 maximálně 2000 goldů).

A to nejdůležitější, přesun vyjde na 25 dolarů (v přepočtu 572 českých korun). Než vyrazíte za expením s kamarády, musíte si to tedy dobře rozmyslet. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama