Squadron 42 se připomíná teaserem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Squadron 42 se připomíná teaserem

Squadron 42 se připomíná teaserem

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 12. 2019 09:31
Reklama

Star Citizen je sice především multiplayerová záležitost, nesmíme ale zapomínat, že nabídne také singleplayerovou kampaň - Squadron 42. S ní se počítalo už na začátku vývoje hry, původně měla vyjít v roce 2014. Fanoušci momentálně vyhlížejí třetí kvartál příštího roku, kdy by se měli dočkat betaverze. Zatím se musí spokojit s malou ochutnávkou v podobě krátkého teaseru.

Je stále otázkou, zda Chris Roberts dotáhne svůj megalomanský projekt ke zdárnému konci. Peněz má však zřejmě stále dost. Začátkem prosince dosáhl prostřednictvím crowdfundingu částky přesahující 250 milionů dolarů, dalších 46 pak získal ze soukromých investic. Roberts zkrátka umí dobře prodat svou vizi. Také singleplayerová kampaň bude dle jeho slov výjimečná.

V minulosti se totiž nechal slyšet, že v mnoha ohledech překoná to nejlepší, co měli hráči doposud možnost vyzkoušet. „Vnímám prvky v konkrétních hrách, ať už se jedná o God of War, Red Dead Redemption 2 nebo The Last of Us. Další hry se jim hodně podobají. Myslím si, že jsme na vyšší úrovni,” prohlásil, přičemž v tomto ohledu zmínil například úroveň hereckých výkonů. „Jsem samozřejmě neobjektivní, ale věřím, že posuneme interaktivní zážitek o kus dál.”

K tomu by mu mohl pomoct například Gary Oldman nebo Mark Hamill. Herci totiž propůjčili svou tvář i hlas hlavním postavám. Pojďme ale k samotné ukázce. V ní studio Cloud Imperium Games v necelých čtyřech minutách demonstruje, na čem v poslední době pracovalo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama