Fanoušci vydají obří HP mod pro Minecraft
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fanoušci vydají obří HP mod pro Minecraft

Fanoušci vydají obří HP mod pro Minecraft

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 1. 2020 08:01 6
Reklama

Herní zpracování světa Harryho Pottera, především prvních osmi filmů ságy, byly velmi rozmanité. Od kouzelných akčních adventur jsme se přes přinejmenším zábavné open-world puzzly dostali k velmi špatně hodnoceným akčním střílečkám. Postupem času navíc vznikaly specializované hry využívající dalších prvků kouzelnického světa a často i nových hardwarových vymožeností světa skutečného. Asi žádná hra ale nepůsobila tak komplexně, jako modifikace Minecraftu od skupiny Floo Network.

Parta tvůrců na ní pracovala několik let, před čtyřmi lety dokonce muselo kvůli komplikovanosti staveb dojít k restartu projektu. Nová mapa nabízí většinu lokací známých filmovým fanouškům, kromě ikonické školy Bradavice je to například Příčná ulice, vesnice Prasinky, bradavické famfrpálové hřiště nebo budova Ministerstva kouzel se svým známým Odborem záhad. Tvůrci  se chlubí tím, že k co nejpřesnější stavbě budov využili například návštěvy skutečných ateliérů, kde se snímky natáčely.

Navíc se nejedná jen o statickou mapu k prozkoumání, část prvků je “autentická” a interaktivní. Ikonické pohyblivé schody se tak skutečně pohybují, ve hře jsou dostupné místnosti s hádankami, které je třeba řešit pomocí kouzelnických hůlek a v Příčné ulici existuje možnost obchodování. Celá modifikace je pochopitelně designovaná s ohledem na hru více hráčů, do Bradavic tedy budeme moct vyrazit s podobně naladěnými kamarády.

Modifikace by měla vyjít do konce ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama