Captain Tsubasa se představuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Captain Tsubasa se představuje

Captain Tsubasa se představuje

Martin Synek

Martin Synek

21. 1. 2020 14:18 6
Reklama

Fotbalových her není nikdy dost. Jenže doby, kdy jsme si mohli vybírat z něčeho jiného, než je FIFA či Pro Evolution Soccer, jsou dávno pryč. Nicméně Bandai Namco dnes oznámili hru, která v sobě nese obří fotbalovou stopu, jenže malinko jinou, než si asi dokážete představit.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions vychází ze stejnojmenného manga seriálu, který se v zemi vycházejícího slunce těší obrovské popularitě. Postupně si projdete příběhem Tsubasy Ozory a jeho cestě za slávou a kapitánskou páskou národního týmu Japonska.

Hra slibuje arkádovou akční hratelnost, kde bude kladen důraz na speciální střely a dechberoucí zákroky jednotlivých protagonistů. Graficky je hra poplatná seriálové předloze, takže čekejme všechny ty super speciální pohyby přesně tak, jak byly k vidění v již zmiňované manze.

Datum vydání zůstává prozatím zahaleno tajemstvím, ale trailer hlásá, že hra vyjde v roce 2020. Co se týká platforem, na které se hra podívá, mohou se těšit majitelé Playstationu 4, Nintenda Switch a také PC. Snad tedy bude hra mít i požadované kvality, protože arkádových fotbálků prostě není nikdy dost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama