Half-Life: Alyx je stejně velký jako HL2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Half-Life: Alyx je stejně velký jako HL2

Half-Life: Alyx je stejně velký jako HL2

David Plecháček

David Plecháček

23. 1. 2020 10:34 4
Reklama

Valve říkalo, že Half-Life: Alyx bude velkou hrou. Ale co je na poměry VR hry velkou hrou? Právě na tuto otázku vývojáři odpovídají. V minulosti vyplulo na povrch, že se herní doba natáhne i do druhé desetihodinovky, pokud ale chcete poněkud přesnější přirovnání, tak vývojáři říkají, že Alyx je zhruba stejně velkou hrou, jako je Half-Life 2.

Informace, spolu s dalšími střípky, zazněla během včerejšího večera na redditu během Ask Me Anything. Velikost hry je možná pro někoho překvapením, ale vypovídá o Valve, jaké ambice do titulu vkládají. Navíc vše jede podle stanovených plánů, a i když mezi otázkami zazněly obavy o tom, zda nedojde k odkladu, zástupci Valve říkají, že stíhají a březnový stanovený termín dodrží.

Že Valve tímto tvrzením neriskuje vyplývá z další odpovědi – hra je hotová. Teď už se ladí ty nejposlednější detaily a opravují se bugy, které by mohly průchod znepříjemnit. Pokud se nepřijde na něco kritického, vydání nic nebrání. „S výjimkou úprav finální scény je hra kompletně hotová. Spousta z nás i testerů už hráli celou hru hned několikrát,“ řekli vývojáři,

Jak dlouho byl Half-Life: Alyx ve vývoji před podzimním odhalením prozatím Valve neřeklo, možná v tomto směru napoví chystané dokumentární video Geoffa Keighleyho. Jak ale autoři přiznávají: „Dali jsme si s oznámením hry na čas.“ AMA je ale z logiky věci plná dalších drobností, takže pokud vás hra zajímá, můžete zamířit přímo k tomuto odkazu a celé vlákno si pečlivě pročíst.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama