Čtvrtá sezona Apexu představí hrdinu Forge
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Čtvrtá sezona Apexu představí hrdinu Forge

Čtvrtá sezona Apexu představí hrdinu Forge

David Plecháček

David Plecháček

24. 1. 2020 08:58
Reklama

Zanedlouho oslaví Apex Legends první narozeniny. A to jsme o něm v těchto dnech přesně před rokem neměli ani tušení. Právě na svůj den D začne v Apexu nová, v pořadí již čtvrtá sezona, která jako vždy nabídne některé novinky.

Tou největší je nový hrdina. Čtvrtá sezona, pojmenovaná Assimilation, představí nováčka Forge. Podle vývojářů je pravým opakem posledního přírůstku, kterým byl Crypto. Jeho poznávacím rysem je fakt, že jde o zápasníka, tudíž se ke svým protivníkům bude muset dostat na krátkou vzdálenost a vyřídit si s nimi účty prakticky z očí do očí. A to s pětinásobným šampionem ve světě Apexu nechcete.

Ačkoliv je Apex ryze multiplayerovou hrou, snaží se vytvořit lore ne nepodobný tomu v Overwatchi. I Forge tak má své příběhové pozadí, ve zkratce si kdysi podmanil svět MMA a nyní chce to samé dokázat i v Apexu. Navíc autoři říkají, že jde o prvního hrdinu, který má svého sponzora – Hammond Robotics. Pokud jste hráli Titanfall, tak je vám tento název povědomý.

S nováčkem budeme bojovat na mapě World's Edge, která ale dozná určitých změn. Kterých, o tom vývojáři prozatím nemluvili. Ale i ty souvisí s novým přírůstkem mezi hrdiny. Kromě hrdiny a úpravy na mapě přibude i nová zbraň, odstřelovací puška Sentinel, která má relativně malou kadenci, o to silnější ale je. No a v neposlední řadě dojde ke změně Ranked režimu, který nepotrvá souvisle tři měsíce, ale bude rozdělený do dvou epizod. Každá se odehraje na jiné mapě, v polovině se navíc vaše body pokrátí a budete si je muset nabrat znovu na původně mapě, King's Canyon.

Vydání je naplánované na 4. února. V ten samý den započne i oslava narozenin. Hráči, kteří se mezi 4. a 11. únorem přihlásí, dostanou speciální výroční dáreček. Níže se můžete podívat na video, v němž k těmto oznámením došlo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama