Spuštěna druhá sezóna Vermintide 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spuštěna druhá sezóna Vermintide 2

Spuštěna druhá sezóna Vermintide 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 1. 2020 06:52
Reklama

Fanoušci kooperativní rubačky Warhammer: Vermintide 2 se mají velmi dobře. Studio Fatshark totiž stále pracuje na dalším obsahu, o zábavu tedy mají postaráno. Základní hra se v rámci první sezóny značně rozrostla, švédští vývojáři ale pokračují dál. Druhá sezóna je tady.

Přichází s novým updatem, který je zdarma dostupný pro všechny majitele základní hry. Curse of Drachenfels obsahuje celkem tři kapitoly. V té první navštíví hráči poklidnou vesničku, jejíž obyvatelé jsou nezvěstní. Je potřeba, aby se po nich někdo podíval. Protřelý obchodník Lohner vás pošle na průzkum Castle Drachenfels. Právě tam se totiž nešťastníci mohli zatoulat.

Podobně jako v Back to Ubersreik se v Curse of Drachenfels objeví nové úrovně založené na lokacích z prvního dílu. Zde je evidentně stále co na práci. Výše zmíněný obchodník navíc není bezelstným filantropem, jemuž by záleželo osudu ztracených vesničanů. Jako správný podnikatel vidí v neštěstí příležitost. Potulným válečníkům se tedy bude snažit prodat zbraně a další užitečné vybavení, aby si trochu napakoval kapsy.

Lohnerův obchod je přístupný mezi jednotlivými misemi. Asi si sami dovedete představit, co vše se zde dá nakoupit. Za peníze z denních a týdenních výzev lze pořídit nepřeberné množství kosmetických předmětů, k dispozici jsou také unikátní skiny pro konkrétní postavy.

Do hry se také dostala možnost rychle naskočit do boje skrze Quick-Play Weaves. Zde lze nově také využít služeb počítačem řízených válečníků. Update se zatím týká pouze PC verze.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama