Insider přináší další detaily o Elden Ring
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Insider přináší další detaily o Elden Ring

Insider přináší další detaily o Elden Ring

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

31. 1. 2020 06:50 1
Reklama

Elden Ring byl na loňské E3 představen prostřednictvím nablýskaného traileru, který zvedl ze židle snad každého fanouška tvorby studia FromSoftware, od té doby jsme se ale o hře nedozvěděli prakticky nic dalšího. Musíme si tedy opět vystačit s nepotvrzenými informacemi.

Insider s přezdívkou Omni už v minulosti prokázal, že se na něj dá spolehnout. Ve studiu má zřejmě své vlastní zdroje. Nyní přináší hned několik zajímavých detailů, s jejichž pomocí si můžeme o hře udělat alespoň nějaký obrázek. Začněme samotným světem, v němž se novinka odehrává. Krajina by měla být údajně inspirována Skotskem. Hra zapadá do kategorie open-world, Omni nicméně dodává, že by se spíše hodil výraz „open-field”. Vzhledem k měřítku by se totiž dala připodobnit k Shadow of the Colossus. Zároveň ale nabídne také menší lokace, variabilita by měla být na vysoké úrovni.

Elden Ring bude také spoléhat na dynamiku jednotlivých prvků. V této souvislosti mluví o systému počasí, střídání dne a noci nebo pohybu nepřátelských jednotek. Těch by mělo být v jednotlivých úrovních požehnaně. Omni slibuje také pokročilou úroveň umělé inteligence nepřátel, od nichž lze čekat propracovanou taktiku boje.

Dále potvrdil přítomnost multiplayeru, jeho samotného ale nezajímá, takže detailům nevěnoval pozornost. Závěrem dodal, že je hra ještě hodně daleko od svého dokončení, jednotlivé mechanismy se navíc poměrně často mění. I proto nyní neprozradí více.

Nezbývá než vyčkat na Taipei Game Show, která se koná od 6. do 9. února. Na akci se totiž chystá také Sony, s sebou hodlá přivézt několik titulů, mezi nimiž by měl být také Elden Ring. Podle dostupných informací nicméně nebude možné hru vyzkoušet, půjde tedy zřejmě o nějakou formu ukázky. Dojde snad na gameplay záběry?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama