Switch verze The Outer Worlds odložena
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Switch verze The Outer Worlds odložena

Switch verze The Outer Worlds odložena

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 2. 2020 07:14
Reklama

Včera jsme upozorňovali na prodloužené prázdniny, které jsou v Číně spojené s Novým lunárním rokem. Čínská vláda nařídila volno až do 10. února, důvodem je epidemie koronaviru. Následkem tohoto rozhodnutí lze očekávat zpoždění v produkci konzole Nintendo Switch a dalšího hardwaru, ovlivní však také vývoj konkrétních her.

Mezi ně patří také The Outer Worlds, konkrétně verze pro Switch. Na ní pracuje studio Virtuos. Port měl být k dispozici už příští měsíc, datum vydání se ale bohužel posouvá. Dle slov vydavatele je za odkladem právě epidemie koronaviru.

V Private Division evidentně museli zohlednit vzniklé komplikace, studiu poskytli více času. „Vydání The Outer Worlds na konzoli Nintendo Switch pozdržíme kvůli koronaviru, který ovlivnil tým Virtuos pracující na portu, abychom mu poskytli dostatek času na dokončení vývoje,” oznámil vydavatel na Twitteru.

Následně také pro úplnost dodal, že je tým v pořádku, kanceláře nicméně zůstávají zavřené. Se studiem se momentálně diskutuje nad novým datem vydání, o něm by měl informovat v nejbližší době. Zajímavá je také skutečnost, že se hra nakonec dostane také na cartridge. Původně tomu tak být nemělo, v plastových krabičkách měl být pouze kód k vyzvednutí hry v obchodě Nintenda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama