Do MW se vrací ikonická mapa Rust
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do MW se vrací ikonická mapa Rust

Do MW se vrací ikonická mapa Rust

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 2. 2020 10:36
Reklama

Druhá sezóna populární multiplayerové střílečky Call of Duty: Modern Warfare je tady a tvůrci ze studia Infinity Ward již vykládají na stůl všechny karty. Hned v den vydání se tak hráči dočkají návratu téměř legendární mapy Rust, podobně ikonického operátora Ghosta a pár úplně nových bojišť či zbraní. Další novinky přibudou časem.

Ne nadarmo se říká, že na Rustu vznikala a zanikala hráčská přátelství. Titěrná pouštní mapa zasazená do prostředí ropného vrtu nabízela v dobách Call of Duty: Modern Warfare 2 extrémně dynamickou a vypjatou hratelnost podpořenou relativním dostatkem krytí a relativním nedostatkem místa k manévrování. Mapa se tak stala duchovním nástupcem oblíbeného Shipment z Call of Duty 4.

Úplně novými mapami budou všestranný Atlas Superstore a Zhokov Boneyard pro Ground War, společně s dvěma novinkami pro režim Gunfight. Společně s dvojicí nových zbraní se také vrátí oblíbený Simon Riley, známý především pod svou přezdívkou Ghost. Maskovaný elitní voják poslouží jako nový operátor.

V průběhu sezóny pak přijdou další dva operátoři s přezdívkami Talon a Mace, stejně jako připravovaná mapa Khandor Hideout a celá řada nových herních režimů. Studio láká na vylepšený Gunfight, Infected nebo Infected Ground War, které se ale nestanou kmenovou součástí hry a budou postupně střídány. Tyto novinky ale zatím konkrétní datum vydání nemají.

Narozdíl od samotné sezóny 2, která odstartuje během dneška.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama