Holland: Uncharted film má nejlepší scénář
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Holland: Uncharted film má nejlepší scénář

Holland: Uncharted film má nejlepší scénář

David Plecháček

David Plecháček

17. 2. 2020 10:28 8
Reklama

Člověk si klade otázku, co všechno musí být u plánované filmové adaptaci Uncharted špatně. V režisérském křesle projektu se vystřídal větší počet osob, než kolik bylo natáčecích dní. Přesto má Uncharted jednu stálici, kterou je už nějaký čas Tom Holland, mladý Nathan Drake. A podle svých slov se série může opřít i o naprosto precizní scénář.

Holland se o svůj dojem podělil s magazínem IGN, ale samozřejmě došla řada i na mnohá další témata. „Četl jsem nejnovější návrh scénáře na cestě sem, a řeknu vám, že je to jeden z nejlepších scénářů, který jsem kdy četl,“ řekl na jeho konto. Údajně člověku doslova vyskakuje před před očima, jak je schopen si jej živě představit. A nic z toho není to, co jsme viděli ve videohrách.

Právě v tom by se měl Uncharted film lišit od ostatních adaptací – přináší originální příběh, který svět Nathana Drakea a ostatních spíše rozšiřuje, než že by jej jakkoliv parafrázoval. Jestli to je dobře, nebo ne, necháme na vás. „Pokud jste nikdy nehráli hry, stejně tak si tento film užijete, právě proto, že všechny informace dostanou všichni ve stejnou dobu,“ říká dále Holland a naráží na to, že vám dosavadní vědomosti o hlavních hrdinech nijak nepomohou s tím, co se na obrazovce děje.

IGN připomíná, že o filmu se hovoří už 13 let. Teď už se snad stojaté vody začnou hýbat, na natáčení se těší i hlavní hrdina: „Neskutečně se na přípravu filmu těším, trvalo to, ale konečně se hýbeme.“

Jen za poslední rok se vyměnila trojice režiséru. Shawna Levyho vyměnil Dan Tractenberg, později byl u kormidla zase někdo jiný – Travis Knight, který stojí za levobočkem série Transformers, filmem Bumblebee. V lednu ale pozici opustil kvůli tomu, že se jeho časový plán neshoduje s harmonogramem hlavní hvězdy, Tomem Hollandem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama