Možná známe hlavního bosse Avengers
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Možná známe hlavního bosse Avengers

Možná známe hlavního bosse Avengers

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 2. 2020 15:02 1
Reklama

Upozorňujeme, že následující řádky texty mohou, z podstaty věci, obsahovat velké spoilery, pokud si tedy chcete příběh připravované akční hry Marvel’s Avengers vychutnat, raději se odeberte jinam. V opačném případě ale jistě budete souhlasit, že správný superhrdinský spektákl se neobejde bez pořádného záporáka. A uniklý seznam achievementů možná naznačuje, kdo bude v případě zmiňovaného titulu tím hlavním.

Tým hlavních hrdinů je totiž známý již dlouho, do boje se zlem se vydají Captain America, Iron Man, Black Widow, Hulk a Thor s podporou dalších známých tváří, hlavní záporáci byli ale dosud tajemní. Lze předpokládat, že hra nabídne celou řadu nepřátel, finálním bossem se však zřejmě stane MODOK.

Alespoň tak lze usoudit ze seznamu achievementů uniklého na web Exophase.com. Vedle obligátních ocenění za dosažené úrovně, naverbování jednotlivých hrdinů nebo splnění jednotlivých kapitol příběhu se naléza jediný, zdánlivě “závěrečný” achievement udělený za poražení MODOKa a armády rasy Kree. Na Xboxu je tento achievement (nazvaný New Girl Makes Good) oceněný 50 body gamerscore, výrazně více než ostatní, přičemž jsou podobné, hodnotnější ocenění, u odměn za dokončení hry poměrně běžné.

Pochopitelně se z nějakého důvodu může jednat o speciální achievement, který o původci problémů týmu Avengers nic nevypovídá, takový případ je ale silně nepravděpodobný.

MODOK je podivná, geneticky zmutovaná, superinteligentní obluda, která se v komiksech společnosti Marvel poprvé objevila v roce 1967 a tradičně měří síly s Captainem Americou.

Možná známe hlavního bosse Avengers
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama