State of Decay 2 zamíří v březnu na Steam
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka State of Decay 2 zamíří v březnu na Steam

State of Decay 2 zamíří v březnu na Steam

David Plecháček

David Plecháček

17. 2. 2020 13:47 1
Reklama

Všichni doufáme, že Microsoftem stále relativně nově nabytá skvadra vývojářských studií bude v budoucnu vytvářet jedinečné tituly, s nimiž Xbox uspěje. Oproti takové době bude období, kdy vycházelo z vlastních značek snad jen menší a podceňované State of Decay 2, dávnou a v určitém slova smyslu temnou minulostí, k níž už se v Redmondu nevrátí. Microsoft nicméně věří, že zrovna State of Decay má stále velký potenciál, a tak jej po letech vyšle do boje na další frontu. Na Steam.

Vývojáři z Undead Labs vydali State of Decay 2 přibližně před dvěma lety. Když hra 22. května 2018 vyšla, nejednalo se vyloženě o zklamání, ale že by hra vyvolala nějaké vášně, to se říct nedá. Nezklamala, ani nenadchla. V průběhu let však přesto vyšla dvě rozšíření, nejprve Daybreak, později Heartland, která titulu vlila novou krev do žil. Navíc díky Game Passu měla poměrně silnou hráčskou základnu. Nyní se o další oživení pokusí vývojáři znovu, jen ne s novým obsahem, ale u nového publika.

Jak bylo řečeno, hra vyjde na Steamu. Stane se tak 13. března. Verze, s níž půjdou autoři na trh, ponese název Juggernaut Edition, přičemž by se mělo jednat o rozšířenou, a především v mnoha ohledech vylepšenou verzi. Její součástí bude i nová mapa, open-worldová lokace Providence Ridge. Změn, převážně menšího rázu, bude hned několik, od úpravy tutoriálu, až po nové kategorie zbraní. Zásadních změn by se měl dočkat i kritizovaný endgame.

Součástí verze samozřejmě budou i všechna předchozí rozšíření. A změn se dočkají i hráči na Windows Store a Xboxu One. Hra bude nadále cross-platformní mezi všemi verzemi. Samotní vývojáři o novinkách hovoří jako o State of Decay 2.5, takže pokud jste zatím ještě původní hru nevyzkoušeli, máte po dvou letech jedinečnou možnost.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama