Biomutant je stále ve vývoji, kdy vyjde?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Biomutant je stále ve vývoji, kdy vyjde?

Biomutant je stále ve vývoji, kdy vyjde?

David Plecháček

David Plecháček

19. 2. 2020 08:36
Reklama

Od doby, kdy Biomutant ohromil veletrh v Kolíně nad Rýnem, uplynula hodně dlouhá doba. Žili jsme v představě, že hra už bude dávno vydaná, namísto toho ani nevíme, v jakém horizontu ji čekat. To, co řeknou vývojáři, totiž málokdy splní. Naposledy hovořili o roce 2019... ten ale jaksi propásli. Co se tedy děje, a jak se věci mají? Právě o tom hovoří nový příspěvek na oficiálním Twitteru.

Ta nejdůležitější informace je jasná, na hru se nezapomnělo a je stále ve vývoji. Těžko hovořit o tom, že hra nemá problémy, ale nemá je alespoň takového rázu, že by vývoj něco bezprostředně ohrožovalo. „Chceme vás ujistit, že jsme nikdy nepracovali tak usilovně a soustředěně jako právě teď,“ říkají autoři v příspěvku.

Důvod, proč se vývoj tak dlouho táhne, je jednoduchý – autoři chtějí vytvořit tu nejlepší možnou hru. Ostatně mnoho vývojářů jiné důvody k odkladu beztak nemá. Studio Experiment 101 nicméně doufá, že hráči projektu zachovají podporu a budou nadále trpěliví. „Jak možná někteří tušíte nebo víte, finální práce na videohře je dlouhá, obtížná a nepředvídatelná. Velikost hry, její rozloha a délka si žádá o to více našeho úsilí,“ pokračuje studio v prohlášení.

Nové datum vydání nečekejte, na něj je pro tuto chvíli brzy. Studio jej zveřejní až ve správný čas, ve chvíli, kdy bude zřejmé, že je sto jej dodržet. Tak tomu nyní není. Očekáváme tak vydání v druhé polovině roku, a je na zváženou, jestli Biomutant nečekat až na příští generaci konzolí. Uvidíme, s čím nás autoři překvapí, nicméně vyloučit se tato možnost nedá. Kdo by to byl před lety ještě řekl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama