Nové video o letištích v Microsoft Flight Sim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové video o letištích v Microsoft Flight Sim

Nové video o letištích v Microsoft Flight Sim

David Plecháček

David Plecháček

21. 2. 2020 12:59 1
Reklama

Microsoft Flight Simulator láká spoustu fanoušků i dlouhé měsíce před svým vydáním. Všichni virtuální piloti dychtivě hltají veškeré informace, které Asobo Studio vypustí ven. Naposledy se Sven Mestas, vedoucí game designer, ve videu rozpovídal o letištích, které budou ve hře dostupné. Právě jejich počet náramně dokresluje, o jak ambiciózní a obrovský projekt se jedná.

Když se řekne celý svět, v rámci videoher se jedná o těžko definovatelný a především představitelný pojem. Ale skutečně, ve Flight Simulatoru bude celá naše planeta a všechna letiště na ní. Celkový počet autoři nezmiňují, Mestas ve videu ale říká, že jich studio ručně upravilo přes 37 tisíc. Všechna tato letiště budou vypadat ještě lépe, než zbytek. Celkový počet přistávacích ploch je tak ještě výrazně větší. Speciální péči si podle Asobo Studia vysloužilo osmdesát těch největších a nejrušnějších z nich. Na ně byl brán obzvláště velký zřetel a podle všeho je autoři vytvořili tak reálně, jak jen to bylo možné.

Celý seznam vychází z databáze Microsoft Flight Simulatoru X. Následně tým zpracoval satelitní snímky a na jejich základě postavil zbytek z nového seznamu. Přesto i na nich mohou hráči nalézt až překvapivé detaily. Všechny podrobnosti si můžete prohlédnout v přiloženém videu. Hra by měla vyjít v letošním roce, v současné době se můžete ucházet o účast v Insider programu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama