MP novinka Comanche je v otevřené betě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MP novinka Comanche je v otevřené betě

MP novinka Comanche je v otevřené betě

David Plecháček

David Plecháček

28. 2. 2020 10:46 1
Reklama

Možná by stálo za to jednu celou diskuzi hPodu věnovat žánrům, které kdysi měly rok co rok hned několik svých zástupců, ale po letech si na ně vzpomenou jen pamětníci. Jestli někdo říká, že strategií už zdaleka tolik není, ať ten dotyčný vzpomene třeba na real-time izometrické akce typu Commandos nebo nedej bože na hry s vrtulníky. Těch bylo, až běda. Kolik jich je teď?

Stejně jako u taktických strategií, i hra, která ponese prapor helikoptérových titulů, je jen jedna. V jednom případě jde o reboot série Desperados, v druhém případě jde o titul Comanche, o kterém bude v následujících momentech řeč. Novinku vyvíjí THQ Nordic. Poprvé jsme o oživené značce slyšeli na Gamescomu, tam nás ale zamrzelo především to, že půjde o ryze multiplayerovou hru. Ačkoliv nad ní kvůli tomu zlomilo několik hráčů hůl, teď budou mít možnost svůj názor změnit.

Comanche totiž s dnešním dnem vstupuje do fáze otevřené betaverze. Zúčastnit se tak mohou všichni hráči s adekvátně výkonným počítačem. Čas máte až do pondělního večera. Dominantním režimem budou souboje čtyř proti čtyřem, přičemž jeden tým bude útočit, zatímco ten druhý logicky bránit. A v čem se bude létat? K dispozici bude několik modelů strojů Comanche, autoři ale říkají, že můžete využít i několika modelů dronů. Přesné složení hangáru ale musíte objevit až přímo ve hře. Níže se můžete podívat na teaser, do bety se v případě zájmu můžete zapojit pod tímto odkazem. Zkusíte to?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama