GW: Tokyo a Deathloop uvidíme na E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GW: Tokyo a Deathloop uvidíme na E3

GW: Tokyo a Deathloop uvidíme na E3

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 3. 2020 13:15
Reklama

Možná si ještě vzpomenete na konferenci Bethesdy na loňské E3. Možná vám také uvízly v paměti dvě hry, které zde byly představeny. Šlo o GhostWire: Tokyo od Tango Gameworks a Deathloop z produkce Arkane Studios. Dle posledních zpráv se oba tituly ukážou také na letošní E3.

Nutno podotknout, že jsme od zmíněného představení na veletrhu v Los Angeles o hrách moc neslyšeli. Ohledně práce Tango Gameworks vyšla najevo akorát skutečnost, že studio opustila kreativní ředitelka Ikumi Nakamura, od Arkane Studios se k nám nedostala prakticky žádná zpráva. Další informace k oběma titulům se tedy dozvíme nejpozději letos v červnu.

Skutečnost potvrdil viceprezident pro marketing Pete Hines v rozhovoru pro Kinda Funny. Krom toho se podělil o malé detaily. Fanouškům práce studia Arkane (Dishonored, Prey) vzkázal, že budou mít z novinky velkou radost. Deathloop v sobě dle jeho slov nese dobře známý rukopis šikovných autorů, čímž připomíná jejich dosavadní tvorbu. K novince se však zároveň snaží přistupovat trochu jinak.

GhostWire: Tokyo pak Hines překvapivě zmínil v souvislosti s Doom Eternal. „Teď k tomu nic neřeknu, ale hra má zajímavou paralelu s Doom Eternal, o níž vám řeknu, až GhostWire ukážeme,” prohlásil a slíbil, že veškeré detaily o spojení těchto dvou her následně vysvětlí.

Doufejme tedy, že E3 v červnu skutečně otevře své brány. Včera jsme přinesli informaci o stavu nouze, který byl v Kalifornii kvůli koronaviru vyhlášen. Samotnou E3 sice zatím neohrožuje, situace se však může brzy změnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama