RPG Cloudpunk vyjde v dubnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka RPG Cloudpunk vyjde v dubnu

RPG Cloudpunk vyjde v dubnu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 3. 2020 12:30
Reklama

Čekání na Cyberpunk 2077 se bohužel protáhne až do září, RPG od studia CD Projekt RED naštěstí není jedinou hrou atraktivního sci-fi subžánru. Zkrátit čas by mohla třeba slibná jednohubka Cloudpunk. V čerstvém traileru ohlásila přílet koncem příštího měsíce.

Ne všechny obchodní aktivity doručovací společnosti Cloudpunk se dají považovat za legální. Poslíčci mnohdy poletují mezi mrakodrapy s balíčky, jejichž obsah by jim mohl obratem zajistit neplánovaně dlouhý pobyt za mřížemi. Rania však nemá moc na výběr. Pokud si chce vydělat na chleba, nemůže si dovolit odmítnout žádného zákazníka.

V příběhově laděném RPG mohou hráči poletovat městem Nivalis klidně od rána do večera. Z dopravního prostředku lze ale také vystoupit, například za účelem setkání s dalšími obyvateli futuristické metropole. Těžce vydělané peníze pak Rania utrácí třeba za vylepšení vozidla. Ve hře však nejde o pouhé doručování zásilek, autoři slibují zajímavé vyprávění a důležitá rozhodnutí, která by měla mít vliv na celé město.

Cloudpunk vychází 23. dubna, zatím pouze na Steamu. Zda autoři chystají také konzolový port, to zatím není známo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama