Euro 2020 zdarma jako DLC pro PES
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Euro 2020 zdarma jako DLC pro PES

Euro 2020 zdarma jako DLC pro PES

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 3. 2020 04:00
Reklama

Již tradičně velké fotbalové turnaje doprovází jejich virtuální zpracování. Po letech úřadování série FIFA od EA ale převzal štafetu konkurenční PES a přichází s oficiálně licencovaným turnajem Mistrovství Evropy 2020. Ten skutečný, který měl přinést přelomový koncept zápasů po celém kontinentu, sice velmi vážně ohrožuje současná společenská situace, virtuálně ale naopak jistě dorazí úplně zadarmo (pro majitele původní hry). 

Konkrétně jako rozšíření aktuálního ročníku Pro Evolution Soccer. To vyjde 30. dubna letošního roku a přinese 55 licencovaných mužstev, dva reálné stadiony, licencovanou zápasovou grafiku, trofej, míče a další drobnosti. S tím samozřejmě souvisí i tematizovaný obsah online režimu MyTeam nebo speciální matchday události, které hráčům umožní reprezentovat svou zemi.

Euro 2020 zdarma jako DLC pro PES
i Zdroj: Hrej.cz

Novými kolbištěmi jsou legendární londýnské Wembley a Krestovskij stadion v ruském Petrohradě. Množství týmů zase potvrzuje, že ve hře dostane prostor každý národní výběr s oficiálním fotbalovým svazem, včetně fotbalových trpaslíků jako jsou Andorra, Malta, Kosovo nebo papírově nejslabší Gibraltar.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama