Foundation obohatí Control koncem března
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Foundation obohatí Control koncem března

Foundation obohatí Control koncem března

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 3. 2020 08:51
Reklama

Koncem minulého roku dostala hlavní hrdinka hry Control možnost podniknout další výpravy v tajemném mrakodrapu v rámci rozšíření Expeditions. Nyní už má Jesse Faden novou várku úkolů pravděpodobně dávno za sebou, je tedy čas pustit se do něčeho dalšího. Tím je rozšíření The Foundation.

Jesse se tentokrát bude zajímat o historii Oldest House. Ten je totiž i nadále plný záhad. Rozhodně se nedá říct, že by zaměstnanci netradičního úřadu měli zmapována všechna jeho zákoutí. Stále třeba není jasné, co se děje ve spodních prostorách budovy. Právě tam se Jesse bude muset vydat na průzkum.

Na Twitteru se k chystanému rozšíření objevil krátký teaser. Mluví se v něm o Helen Marshall. Ta doposud dohlížela na specializované týmy, které se snaží vypořádat s paranormálními jevy. Ostatní zaměstnanci se s ní ale podezřele dlouho nepotkali. Naposledy byla spatřena v oddělení údržby. Jesse bude muset zjistit, co se s ní stalo.

Zatímco do Expeditions se mohli hráči pustit bez nutnosti vytasit peněženku, za The Foundation už budou muset zaplatit. Rozšíření vyjde 26. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama