Sevillské derby se odehrálo ve FIFA 20
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sevillské derby se odehrálo ve FIFA 20

Sevillské derby se odehrálo ve FIFA 20

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 3. 2020 13:18
Reklama

V návaznosti na včerejší zprávu mapující některé virtuální alternativy k přerušeným sportovním soutěžím přinášíme další. Server Eurogamer upozornil na to, že kluby ze španělské Sevilly, Real Betis a Sevilla FC, odehrály svůj zrušený zápas ve virtuálním prostředí fotbalové FIFA 20. A co je zajímavější, na rozdíl od většiny ostatních aktuálních herních zápasů se ovládání zhostili skuteční fotbalisté mužstev.

Na Twitchi, před zraky  více než 60 tisíců diváků, přesně v době, kdy se měl hrát skutečný zápas, změřili síly útočník Betisu Borja Iglesias a levý obránce FC Sergio Reguilón. Oba pochopitelně hájili barvy svých klubů a dle všehho šlo o fenomenální zápas. V dramatické přestřelce totiž nakonec slavil Betis a parádním detailem je ten fakt, že Iglesias vstřelil vítězný gól sám sebou. V záznamu klání najdete tento gól zhruba v čase 1:10:00 a šťávu mu dodává tradičně procítěný (byť fanouškovský) španělský komentář.

Sledujte hru #ELGRANDERBI SEVILLA-BETIS od uživatele ibai na adrese www.twitch.tv

„Děkujeme všem, více než 60 tisícům fanouškům, kteří s námi byli dnes živě. Doufám, že jsme vás na chvíli pobavili a dali důvod k úsměvu. Jste skvělí,“ sdělil divákům na Twitteru bek Reguilón.

„Objímám všechny. Vyhráli jsme virtuální derby. Mám radost z vítězného gólu! Doufám, že jste se dobře bavili,“ slavil zase vítězný Iglesias.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama