Jak v současnosti bude fungovat FUT?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak v současnosti bude fungovat FUT?

Jak v současnosti bude fungovat FUT?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 3. 2020 15:37
Reklama

Jeden z nejpopulárnějších a nejhranějších režimů fotbalové simulace FIFA 20 je v problémech. Do určité míry byl totiž FIFA Ultimate Team závislý na skutečném fotbale a výkonech skutečných fotbalistů, z nichž následně studio EA tvořilo limitované edice vylepšených kartiček. Jak ale naložit s problémem přerušení nebo ukončení absolutní většiny profesionálních fotbalových soutěží?

Poměrně jednoduše. Pravidelné balíčky vylepšených kartiček Team of the Week nahradí speciální Team of the Week Moments, které se svým výběrem vrací k některým výběrům z let minulých. Ten aktuální tak nabízí pohled do března, týdne 28 roku 2018.

Jak v současnosti bude fungovat FUT?
i Zdroj: Hrej.cz

Mezi nejlepšími hráči tohoto období tak figuruje mladičký talent De Light, ve formě hrající Walker, opora obrany Bayernu Alaba, oblíbený záložník Rodríguez nebo velšský klenot Bale. Jejich základní údaje byly ale přizpůsobeny současnosti, především mluvíme o klubové příslušnosti, stejně jako současné hodnocení schopností. Někteří hráči si tak oproti původnímu výběru TOTW mírně polepšili.

Stejný způsob výběru bude napříč léty fungování FUT (od roku 2009) fungovat až do obnovení fotbalových lig (případně konce podpory letošního ročníku hry). Nevrátí se ale kartičky hráčů, kteří mezitím ukončili kariéru, vysloužili si zákaz, nebo v současném ročníku FIFA neexistují (jejich soutěž není přítomna).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama