WoW nabízí hráčům dvojnásob zkušeností
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WoW nabízí hráčům dvojnásob zkušeností

WoW nabízí hráčům dvojnásob zkušeností

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 3. 2020 14:36
Reklama

Velké množství lidí, kteří vlivem bezpečnostních opatření souvisejících se šířením nemoci Covid-19 musí zůstat doma, tráví nedobrovolně nabytý volný čas hraním. A je tedy pochopitelné, že se studia snaží nabídnout zájemcům zvýšený komfort. Například společnost Blizzard přistoupila k zvýšení tzv. ratů, neboli množství zkušenostních bodů získaných za všechny činnosti v populárním MMORPG World of Warcraft.

Konkrétně ve všech běžících variantách hry s datadiskem Battle for Azeroth, Legion, nebo Starter Edition potěší hráče do 20. dubna zvýšení na dvojnásobek ve formě buffu Winds of Wisdom. Ať už se tedy do hry díky volnému času vrháte po letech znovu, úplně poprvé, nebo jen doháníte level cap s vedlejšími postavami, půjde to o něco rychleji. Nabídka nicméně neplatí pro nostalgickou verzi Classic.

Zhruba před dvěma týdny bylo taktéž v odemčeno čtvrté, finální křídlo nového raidu Ny’alotha, The Walking City s hlavním bossem N’zoth the Corruptor v nejvyšší obtížnosti Mythic. V letošním roce by pak mělo vyjít v pořadí osmé rozšíření hry s podtitulem Shadowlands.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama