Snowrunner nabídne čtyřicet vozidel
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Snowrunner nabídne čtyřicet vozidel

Snowrunner nabídne čtyřicet vozidel

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 3. 2020 09:10
Reklama

Simulátor Mudrunner se přesně za měsíc dočká svého nástupce. Také Snowrunner prověří schopnost efektivně kroutit volantem v náročném terénu. Jak už název napovídá, kola těžkých vozidel tentokrát zabřednou také do sněhu, o bláto ale nepřijdeme. Poslední trailer shrnuje obsah chystaného pokračování.

Snowrunner se odehrává na několika mapách ve třech různých regionech. Krom Spojených států navštívíme také Rusko. Oproti předchůdci je celková rozloha více než třikrát větší. Na každé mapě čekají na hráče unikátní aktivity a zakázky. Autoři chtějí dát hráčům větší svobodu v jejich podnikání. Tentokrát se tedy nesetkají s žádnými checkpointy ani s přednastavenými cestami. Veškeré plánování je pouze na nich.

Vozový park bude patrně značně rozmanitý. Disponuje čtyřicítkou posunovadel, od lehoučkých džípů, robustních tahačů až po vybrané armádní stroje. Každé vozidlo lze samozřejmě upravit na míru konkrétní výpravě. Poštelovat lze motor, převodovku, podvozek, pneumatiky a další detaily. Právě tyto úpravy mohou rozhodnout, zda se podaří dopravit náklad na určené místo. Jejich přehlížení může naopak znamenat nepříjemný zásek. Hráči si postupně odemykají další regiony, další úkoly. End-game spočívá v lukrativních zakázkách, jejichž splnění vyžaduje pečlivé plánování. Do hry se navíc mohou zapojit také spřátelení řidiči prostřednictvím multiplayeru.

Snowrunner vychází 28. dubna na PlayStation 4 a Xbox One, hráči na PC mohou hru zakoupit prostřednictvím obchodu Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama