Vibrant Venture finišuje Kickstarter
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vibrant Venture finišuje Kickstarter

Vibrant Venture finišuje Kickstarter

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

1. 4. 2020 06:17
Reklama

Pixel-artových plošinovek není nikdy dost. Nevíme, zdali s takovým tvrzením budete souhlasit i vy, jistě by jej ale podepsalo dánské studio Semag Games, jejichž barevná prvotina Vibrant Venture právě hledá příznivce na Kickstarteru.

Tu připomíná Maria, jindy zase Sonica, jedno se však Vibrant Venture upřít nedá – nudit se v ní pravděpodobně nebudete. V kůži jednoho ze čtyř unikátních hrdinů, mezi kterými se dá instantně přepínat (o něčem takovém si i GTA 5 může nechat jen zdát), hráče čekají nejen výzvy trápící prsty, ale i logické puzzly.

K úspěšnému průběhu hrou je nutné kombinovat schopnosti všech hrdinů, nechybí pak ani obligátní sbírání diamantů a nápadití bossové. Zajímavým bonusem je také plnohodnotný editor levelů, ve kterém se hráč dostane k nástrojům velmi blízkým těm, ve kterých pracují vývojáři.

Jestli vás projekt zaujal, jistě vyzkoušejte zdarma šířené demo. Vibrant Venture pak můžete podpořit i v Kickstarterové kampani, která vydání hry na počítačích cílí na prosinec 2021. V případě úspěchu by měl následovat i port na Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama