Čarodějný Witchbrook ukazuje novou podobu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Čarodějný Witchbrook ukazuje novou podobu

Čarodějný Witchbrook ukazuje novou podobu

David Plecháček

David Plecháček

3. 4. 2020 10:47
Reklama

Nebývá vyloženě zvykem, že bychom se o malých, často nezávislých hrách bavili dlouhé roky, přesto se takové případy najdou. V tu chvíli se ale často debata točí kolem toho, zda se vývoj nepotýká s problémy a zda vůbec probíhá. Totéž možná někoho napadlo i u ambiciózního Witchbrooku od Chucklefish, který byl oznámený už před dvěma lety.

Jak se zdá, vývoj naopak nabírá obrátky. Witchbrook, hra, která byla často připodobňována k Harrymu Potterovi vzhledem k čarodějnické tématice a studiu na škole čar a kouzel, byl dlouhou dobu v ústraní, protože procházel velkou proměnou. Od top-down pohledu a stylizaci ne nepodobné třeba Stardew Valley se hra přesunula k izometrickému ztvárnění.

Nový vizuál zveřejnilo studio Chucklefish na svém Twitteru. Když se ale na nové příspěvky podíváte, zjistíte, že o mnoho dalších informací nenabízí. Kromě základního tématu o studentovi, který dochází do kouzelnické školy, toho mnoho nevíme. Novinkou jsou alespoň oficiální stránky hry, museli bychom se ale opakovat. Jediná informace, kterou z nich stojí za to zmínit, je fakt, že se Witchbrooku ještě nějakou chvíli nedočkáme. Chucklefish samo sebe označuje za studio, které neuznává kulturu crunche, a tak si vývoj žádá určitý čas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama