Na Dead Island 2 se stále pracuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Dead Island 2 se stále pracuje

Na Dead Island 2 se stále pracuje

David Plecháček

David Plecháček

16. 4. 2020 14:35 3
Reklama

Na Dead Island 2 jste možná zapomněli, a pokud ne, pravděpodobně nad ním přemýšlíte jen v intencích vynikajícího traileru se skladbou od interpreta Pigeon John, The Bomb. Trailery, ty by oběma Dead Islandům šly dobře, ale jinak série strádá. Vždyť druhý díl už vyvíjí třetí studio, a ani tak nebylo zjevné, jestli práce pokračují.

Když vydavatelství Deep Silver Dead Island 2 představovalo, coby vývojářské studio byla označena německá společnost Yager. Autoři Spec Ops: The Line ale svou úlohu nezvládli, a tak Deep Silver vznikající hru svěřil studio Sumo Digital. Ani tak ale Dead Island 2 nevypadal tak, jak si všichni přáli, a tak se loni značka přesunula potřetí – ke studiu Dambuster, které před tím vytvořilo například Homefront: The Revolution.

Vzhledem k pověsti aktuálního týmu není zase takovým překvapením, že se vůbec spekulovalo, nakolik práce probíhají. Deep Silver, ani studio Dambuster neposkytlo žádné nové informace... a svým způsobem tato situace trvá dosud. Oficiálně žádné prohlášení nemáme. Na stránkách vývojářů se ale mezi pracovními nabídkami objevila poptávka po vývojářích, kteří by tým pracující na Dead Island 2 rozšířili.

Díky tomu víme, že práce nadále pokračují a zatím nedošlo k žádné změně. Bylo by otázkou, jestli by taková změna byla hřebíčkem do rakve. Mezitím autoři prvního dílu – Techland – vydali povedené Dying Light a chystají i jeho pokračování. I když bychom byli zvědaví, jak probíhá apokalypsa v sluncem zalitém kalifornském městě, není asi pochyb o tom, na jakou zombie survival hru se vlastně těšíme víc. Dead Island 2 může v rukách Dambuster jenom překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama