WD Legion prý vyjdou s novými konzolemi 
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WD Legion prý vyjdou s novými konzolemi 

WD Legion prý vyjdou s novými konzolemi 

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 4. 2020 06:36
Reklama

Očekávaný návrat sci-fi městské akce Watch Dogs přijde možná ještě později, než jsme čekali. Titul, který měl původně vyjít na začátku letoška, byl odložen na druhou polovinu roku. Zdroje serveru Video Games Chronicle pak naznačují, že by se mohlo jednat o úplný závěr, kdy by Legion doprovodil vydání nové generace konzolí.

Svým způsobem by tak napodobil první díl Watch Dogs, který sice nevyšel společně se současnou generací konzolí, byl ale vyvíjen i na Xboxu 360 a PlayStationu 3.

CEO Ubisoftu Yves Guillemot nicméně v rozhovoru pro deník New York Times připustil, že by v případě odložení prodeje nových konzolí studio přistoupilo i k dalším odkladům Legionu. To samozřejmě souvisí s nejasnou situací způsobenou opatřeními proti šíření nemoci Covid-19. Guillemot na druhou stranu prohlásil, že samotný vývoj hry nouzový režim a práce z domova nijak nezkomplikovala. A to platí pro všechny běžící projekty Ubisoftu. Případné odklady by byly tím pádem čistě marketingové kalkuly.

PlayStation 5 i Xbox Series X, zřejmě stejně jako Watch Dogs Legion, dorazí na trh letos před vánoci. Alespoň pokud se nesetkají s vážnějšími technickými nebo logistickými problémy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama