Tropico 6 obohatila sociální síť Spitter
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tropico 6 obohatila sociální síť Spitter

Tropico 6 obohatila sociální síť Spitter

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 4. 2020 11:30
Reklama

Strategie Tropico 6 obdržela další DLC, jehož prostřednictvím se vliv sveřepého diktátora znatelně rozšíří. El Presidente totiž obsadí i sociální sítě, konkrétně Spitter, nejpopulárnější platformu v alternativním vesmíru hry Tropico.

V rámci DLC má hráč možnost využívat sociální síť ke komunikaci, navazování kontaktů a šíření propagandy, tedy úplně stejným způsobem, jako v reálném světě. Popularitu může diktátor získat interakcí s influencery, celebritami a světovými lídry.

Vztahy na sociálních sítích lze posunout na další úroveň, konkrétní osobnosti je totiž možné pozvat na souostroví. Hráči je mohou nalákat třeba na nové budovy, které budou mít s rozšířením nově k dispozici. Jde například o rehabilitační centrum nebo salón krásy. Z návštěvníků se dokonce mohou stát stálí rezidenti.

Připraveny jsou také nové mise a další sandboxová mapa, objeví se i více možností v rámci úpravy paláce obávaného despoty. Z něj se nově může stát narcista, což je zřejmě důsledek závislosti na Spitteru. DLC je k dispozici na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama