Podpora NMS nekončí, obsahu bude ještě víc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podpora NMS nekončí, obsahu bude ještě víc

Podpora NMS nekončí, obsahu bude ještě víc

David Plecháček

David Plecháček

24. 4. 2020 12:33 2
Reklama

9. srpna 2016 v Severní Americe na PlayStationu 4, 10. srpna v Evropě a 12. srpna celosvětově na osobních počítačích. Právě tehdy vyšlo No Man's Sky, rozporuplně přijatý titul od studia Hello Games, jehož vydání skončilo hotovou katastrofou. Teď, po necelých čtyřech letech, je ale No Man's Sky naopak udávané jako vzor, toho, jak by měla vypadat podpora her po vydání.

Sean Murray začal situaci měnit už před lety. Updatů bylo hned několik, jmenujme například Foundation, Next, Visions nebo Beyond. Každý z nich přinesl do hry několik podstatných novinek a všechny se zasadily o to, že podoba současného No Man's Sky je diametrálně odlišná oproti té z před čtyř lety. Přísun novinek však nekončí. Jako poslední do NMS dorazila aktualizace Exo Mech, která přináší robotické mechy pro snadnější průzkum planety a těžení nerostů. Pokud však někdo myslel, že tím vývoj končí, mýlil by se.

V novém příspěvku na blogu Hello Games hovoří o dalších plánech do budoucna. Tím nejzásadnějším sdělením je to, že studio má v záloze ještě několik velkých dodatků. „V návaznosti na naše nedávné přídavky do hry pracujeme na ještě na ambicioznějších rozšířeních světa No Man's Sky,“ říkají vývojáři. „Máme toho na rok 2020 připraveno mnohem víc a nemůžeme se toho dočkat.“

Tempo, s jakým vývojáři updaty přidávají, je až překvapivě svižné. V posledních pěti měsících vydali čtyři balíčky novinek. Kromě Exo Mech se jedná o Living Ship, ByteBeat a Synthesis. Jsme zvědaví, kolik jich ještě celkem bude. Podobných výroků jste jistě slyšeli už několik, ale skutečně s přibývajícím obsahem zřejmě nikdy nebyla vhodnější doba dát No Man's Sky (druhou?) šanci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama