Deep Rock Galactic vyjde 13. května
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deep Rock Galactic vyjde 13. května

Deep Rock Galactic vyjde 13. května

David Plecháček

David Plecháček

30. 4. 2020 13:32
Reklama

Na trhu je hned několik kooperativních her a Deep Rock Galactic je jen jednou z nich. Na druhou stranu, i přesto, že se o hře dosud moc nemluvilo, na ní někteří hráči nedají dopustit. Aleš před dvěma lety v jejím preview napsal: „Deep Rock Galactic je totiž jednou z nejlepších her, o kterých jste nikdy neslyšeli,“ a možná je nejvyšší čas, abychom to změnili. Hra totiž zanedlouho vyjde v plné verzi.

Titul, jehož náplní je s partou dalších tří trpaslíků nakutat co nejvíce bohatství a nepřijít při tom o život, v předběžném přístupu na Steamu i na Xboxu One strávil přes dva roky, a přitom oslovil přes milion hráčů a jen na Steamu si drží hodnocení 96 procent. Vývojáři z Ghost Ship Games tak evidentně vytvořili hru, se kterou uhodili hřebíček na hlavičku.

Základní principy si můžete připomenout v našich dřívějších dojmech. Už z nich je ale jasné, že si hru nejvíce užijete s přáteli se sluchátky a mikrofonem na uších. Každý z party má totiž své specifické postavení, bez nějž by byl zbytek týmu výrazně znevýhodněný. Někdy totiž využijete schopnost inženýra postavit platformy, po kterých vaši druhové vyskáčou do výše, jindy pro změnu oceníte vlastnost skauta, který vám osvětlí temné chodbičky. Detaily vám ale prozradí také nové video, které všechny tyto principy názorně ukazuje.

Deep Rock Galactic vyjde z předběžného přístupu 13. května jak na PC, tak na Xboxu One. Cenovka je nastavená na 30 eur. Součástí plné verze budou i dvě kosmetická DLC, jejichž součástí bude nové brnění, skiny na zbraně nebo soundtrack.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama