Vrací se mutiplayer původního Battlefrontu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vrací se mutiplayer původního Battlefrontu

Vrací se mutiplayer původního Battlefrontu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 5. 2020 12:49
Reklama

Zatímco společnost EA ukončila obsahovou podporu druhého dílu moderní série multiplayerových stříleček Star Wars Battlefront, překvapivě vrátila k životu původní titul z roku 2004. Páteční aktualizace verzí na Steamu a GOGu probudila oficiální multiplayerové servery.

Hra se tak dočká podpory po dlouhých šesti letech. V roce 2014 totiž skončila matchmakingová služba Gamespy, která poskytovala platformu řadě titulů EA.

Dvoudílnou ságu stříleček Star Wars: Battlefront vyvíjelo studio Pandemic a obě epizody spatřily světa v letech 2004 a 2005. Díky parádní grafice, zábavnému multiplayeru a obnovené popularitě značky Star Wars (způsobené tehdejším vydáním nové trilogie), se z obou her stal kult a posbíraly řadu pochvalných hodnocení.

Právě první díl můžete na Steamu, díky slevě v rámci dnešního Dne Star Wars, pořídit za příjemná čtyři eura (v přepočtu cca 100 korun). Kompletní kolekce titulů Star Wars pak vyjde na necelých 64 eur (zhruba 1700 českých korun). Verze na Steamu a GOGu jsou vzájemně kompatibilní skrze meziplatformní multiplayer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama