Blizzard slaví výročí OW tradičním eventem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard slaví výročí OW tradičním eventem

Blizzard slaví výročí OW tradičním eventem

David Plecháček

David Plecháček

18. 5. 2020 13:11
Reklama

Letos to budou za několik dní na den čtyři roky, kdy vyšla first-person multiplayerová akce od Blizzardu. Overwatch ve své době dominoval a dodnes jej hrají statisíce hráčů, mnohem víc navíc vyhlíží druhý díl, který jen rozšíří aktuální hru. Jakožto oslavu narozenin a přání budoucích úspěšných let autoři připravili tradiční event Anniversary.

Anniversary event začne už zítra, přičemž potrvá tři týdny až do 9. června. V jeho rámci hru pochopitelně rozšíří několik speciálních lootboxů s exkluzivními skiny uvnitř. Ten nejpovedenější bude zřejmě patřit kovbojce Ashe, jejíž parťák B.O.B. se převlékne za vlka číhajícího na červenou Karkulku, kterou je ona samotná. Kromě toho se můžeme těšit i na skin Roadhoga nebo na skiny z předchozích let z minulých oslav výročí.

Kromě toho ale do Overwatche zřejmě zamíří i staré známé časově omezené eventy. Ty jako tradičně budou k dispozici v sekci Arcade. Zatím není zřejmé, jestli Overwatch rozšíří nějaká nová PvE mise, na druhou stranu právě ty budou největší devízou chystaného druhého dílu. Oslavy budou dostupné na všech platformách, vůbec poprvé se budou týkat i Nintenda Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama