Gearbox ukázal nové DLC pro Borderlands 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gearbox ukázal nové DLC pro Borderlands 3

Gearbox ukázal nové DLC pro Borderlands 3

David Plecháček

David Plecháček

22. 5. 2020 12:43 2
Reklama

Po Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot a Guns, Love and Tentacles přichází na řadu třetí DLC pro Borderlands 3. To nese název Bounty of Blood: A Fistful of Redemption, a přináší do hry nové westernové zasazení i spoustu nových postav. A také hromadu nového, zajímavého lootu, o který jde v případě Borderlands především.

Bounty of Blood: A Fistful of Redemption nás zavede na planetu Gehenna. Vaším úkolem je získat hlavy a připsat si odměnu gangu The Devil Riders, který terorizuje městečko Vestige. Kromě kýžené odměny ale váš zásah s sebou ponese i změnu Vestige samotného, které skrze příběhové mise a Crew Challenges postavíte zpět na nohy.

Kromě hromady akce se ale můžete těšit na spousty bizarních postav. Gearbox v tomto ohledu vyzdvihuje především dvě, válečnici Rose a boxera Juna. Nejčastěji však uslyšíte hlas „vypravěče“, který bude komentovat váš postup pouštní planetou. O koho se má jednak a jakou bude mít funkci – jestli nějakou – ale materiály nehovoří.

Namísto toho hovoří o novém cyklo-vznášedle JetBeast, který můžete osadit dvojicí kulometů nebo granátometem. Těšit se můžeme i na čtveřici věcí, které hráčům pomohou v soubojích nebo v průzkumu planety. Prozatím známe dvě, Traitorweed přemění nepřátele na spolubojovníky, Breezebloom si představujeme jako takový jetpack, který hlavní postavě umožní dostat se na místa, kam by se jinak nedostala. O novém DLC byla řeč po 25. minutě následujícího videa.

Zatímco třetí DLC vyjde 25. června, už teď se řeší, které DLC bude čtvrté. Na včerejší Borderlands Show totiž došlo k odhalení alespoň náznaku toho, co nás čeká – objevil se Krieg. Psycho z Borderlands 2 je „poněkud“ nestabilní, a tak někteří soudí, že se poslední DLC bude odehrávat v jeho hlavě. Nějak. Gearbox by si jistě poradil. Co je na těchto náznacích pravdy, ale prozatím nevíme.

Víme však, že kromě nového dodatku se blíží i další raid. Ten by měl poněkud rozšířit a vylepšit koncept Takedownů, otázkou však zůstává, jak přesně. Vůbec poprvé se utkáme s eridianskými nepřáteli. Kromě soubojů nás čekají i puzzly, některé z nich zřejmě souvisí i s nízkou gravitací, která byla na některých místech třetího dílu a hrála prim v The Pre-sequel. Změnit by se v rámci raidu mělo i to, jak se budeme oživovat, což by mělo udělat zážitek lehčím než posledně. Zbytek je ale nejasný. Nový Takedown vychází už 4. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama