Cities pořídíte levně v Humble Bundle
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cities pořídíte levně v Humble Bundle

Cities pořídíte levně v Humble Bundle

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 5. 2020 13:16 1
Reklama

Asi nejúspěšnější budovatelská strategie dneška, kouzelný hit Cities: Skylines nedávno oslavil páté narozeniny. Za tu dobu stihl získat srdce milionů hráčů a rozrostl se o řadu dodatků, i tak se ale může stát, že hra zatím ve vaší knihovně na Steamu chybí. Oblíbený program Humble Bundle nyní nabízí téměř kompletní nabídku titulu za velmi příjemné ceny.

Nejnižší úroveň startuje na symbolickém dolaru (zhruba 25 českých kroun), za který získáte původní hru s rozšířením rádia Deep Focus. Za nadprůměrnou částku, kterou hráči v nabídce utratí (v současnosti  6,93 dolaru, zhruba 170 korun), program navrch nabídne DLC Concerts, Snowfall, Natural Disasters a balíček High-Tech budov. Nejvyšší úroveň začínající na 16,5 dolaru (cca 406 korun) pak sbírku doplní o Mass Transit, Industries, Green Cities, Campus a dvojici balíčků budov.

V nabídce chybí například noční DLC After Dark,  rekreační Parklife a nejnovější Sunset Harbor. Také absentuje početný zástup tematických balíčků a hudebních stanic. I tak se však jedná o velmi atraktivní nabídku, která ušetří peněženku začínajících starostů a starostek.

Nabídka platí ještě necelé dva týdny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama