Power Rangers budou mít nejširší cross-play
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Power Rangers budou mít nejširší cross-play

Power Rangers budou mít nejširší cross-play

David Plecháček

David Plecháček

29. 5. 2020 10:34 1
Reklama

Strážci vesmíru, v originále Power Rangers, dostali svou poslední hru loni v září. Bojovka s podtitulem Battle for the Grid vlastně nebyla takovým propadákem, jak by někdo mohl očekávat, ale přesto by za normálních okolností zřejmě neexistoval důvod, proč bychom o ní měli po necelém roce psát. Kdyby nevyšla verze pro Google Stadia.

Jak asi správně tušíte, ani ta sama o sobě není důvodem, proč Power Rangers vytahovat. Stadia zde nemá oficiální podporu, a tak její plánovaný přídavek do služby neocení z našich čtenářů prakticky žádný z nich. Jenže vydáním na poslední platformě a jejím zapojením do struktury cross-platformního hraní budou Strážci vesmíru zřejmě první bojovkou, která bude podporovat hraní napříč pěti platformami.

Když hra původně vyšla, existoval cross-play jen napříč verzemi pro počítače, verzí na Xboxu One a Nintendem Switch. Až později, konkrétně v únoru, přibyl PlayStation 4, a s vydáním na Stadii naplánovaným na 1. června, se nabídka rozšíří o verzi z platformy od Googlu. Žádná jiná bojovka takovou možnost aktuálně nenabízí.

Je paradoxní, že se něco takového povedlo zrovna titulu, který rozhodně není v centru dění. Předplatitelé služby Stadia Pro nebudou muset za hraní platit a Power Rangers si budou moci zdarma vyzvednout po boku titulů Get Packed, Panzer Dragoon, Little Nightmares a Superhot. Pro zajímavost dodáme, že Power Rangers obdrží v následujících dnech verzi 2.0, v níž se ve hře objeví nová sezona s novými bojovníky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama