Sezóna 3 ve Fortnite se opět posouvá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sezóna 3 ve Fortnite se opět posouvá

Sezóna 3 ve Fortnite se opět posouvá

David Plecháček

David Plecháček

29. 5. 2020 08:53
Reklama

Copak asi Epic kutí? Nebude zřejmě jen náhoda, že ve svém hitu Fortnite už podruhé odkládá příchod nové sezony. Tu jsme v těchto dnech už měli dávno hrát, prakticky dva měsíce, nakonec k jejímu vydání mělo dojít 4. června, ani toto datum ale všehovšudy nevyjde. Aktuální odklad Chapter 2 Season 3 ale není tak markantní, ke konci stávající sezóny dojde 11. června.

Spolu s odkladem příchodu sezony nové se odkládá i event, který měl tu současnou uzavřít. The Device, jak se jmenuje, se nyní odehraje v sobotu, 6. června, od 20 hodin. Epic doporučuje dorazit s třicetiminutovým předstihem, jelikož je místo ve hře omezené. Nemuseli byste tak dostat možnost zúčastnit se.

Zatím nevíme, co bude jeho součástí. Datamineři nalezli cutscénu, z níž je patrné, že události budou souviset s tajným Midasovým plánem. Zároveň nalezli odpočítávající hodiny, jejichž odpočet už započal – jestli tajný plán povede k peklu na zemi, se můžeme jen domnívat. Zároveň se neví, kde se tajemné zařízení objeví. Hráči se ale nemohou dočkat, už jenom proto, že za dobu druhé sezony přibyla Fortnite konkurence v podobě Call of Duty Warzone, na kterou musí Epic reagovat.

Se změnou termínů se samozřejmě posouvá i vydání nového battle passu. Stále tak máte ještě relativně hodně času na to zajistit si speciální skiny Midase, Skye, Bruta, TNTiny nebo kocouří Meowscles. Než dojde k úpravě mapy, můžete ještě splnit několik nových výzev. Ty poslední například hráče motivují k tomu, aby si zaplaval nad všemi zlatými poklopy rozmístěnými v jezeru u centrály agentů uprostřed mapy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama