Valorant možná vyjde také na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Valorant možná vyjde také na konzolích

Valorant možná vyjde také na konzolích

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 6. 2020 07:42 1
Reklama

Taktická střílečka z produkce Riot Games si prošla úspěšnou betou, načež vyšla v plné verzi na PC. Vzhledem k jejímu úspěchu se samozřejmě nabízí otázka, zda je v přípravě také verze pro konzole. Zástupci Riot Games v minulosti prohlásili, že zkoumají možnosti ohledně portu na konzole a mobilní zařízení. V nedávném rozhovoru pro GameSpot poskytli pár dalších detailů.

K portům se vyjádřila výkonná producentka Anna Donlon. Vysvětlila, že studio momentálně tvoří prototyp, stále však není úplně jisté, zda se hra skutečně dostane i na další platformy. „Momentálně pracujeme na prototypu. Je zde však určitý způsob, jakým se Valorant hraje, určitý zážitek ze hry. A my si nejsme úplně jistí, zda ho dokážeme přenést na konzole,” vysvětlila Donlon.

„Pokud budeme mít pocit, že tento zážitek dokážeme doručit i na dalších platformách, určitě to uděláme. Chceme ale, aby Valorant reprezentoval jistý typ hratelnosti a určitý druh zážitku,” prohlásila a dodala, že zatím zkrátka není nic jisté. Zároveň naznačila, že pokud se pro port na konzole a mobilní zařízení skutečně rozhodnou, nějakou dobu potrvá, než se ho hráči na těchto platformách dočkají.

Z taktické střílečky se tedy zatím mohou těšit pouze hráči na PC. Nyní už je navíc všem k dispozici zcela zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama