Patch pro TS4 opravil většinu problémů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch pro TS4 opravil většinu problémů

Patch pro TS4 opravil většinu problémů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 6. 2020 09:00
Reklama

Nedávno jsme vás informovali o problematické aktualizaci předcházející novému rozšíření Eco Lifestyle pro simulátor života The Sims 4. Společnost EA včera vydala hotfix, který, zdá se, většinu nejzásadnějších problémů řeší. Zmizet by tak měly problémy s načítáním některých domácností nebo celých uložených her.

Jedná se o už druhý “záchranný” hotfix po vydání aktualizace z 3. června. Ten první řešil skutečně závažné problémy s padající a restartující se hrou.

Zásadní otázkou samozřejmě je, zda ze hry zmizel prazvláštní bug související s močením simů. To v posledních dnech vede k vznícení stropu v nižším patře (přímo pod toaletou). Z absence v patch notes i prvních reakcí hráčů se zdá, že je tato “novinka” stále přítomna, na její odstranění si tak hráči musí ještě nějaký ten týden počkat.

Jinak se ale zdá, že je hra zase v technickém pořádku. Autoři pochopitelně doporučují postupovat obezřetně s modifikacemi, které ji mohou různými způsoby rozbíjet. Server Rock Paper Shotgun pak upozornil na to, že se v oznámených chybách objevil například problém hráče, kterému začal náhodně mizet pes (smutné) a jedním ze stále obvyklých problémů jsou zabugovaní simové posedlí pečením dortů

Ve světě The Sims se zřejmě obyvatelé skutečně nenudí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama