V Metal: Hellsinger se bude střílet do rytmu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Metal: Hellsinger se bude střílet do rytmu

V Metal: Hellsinger se bude střílet do rytmu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 6. 2020 08:39
Reklama

Žánr rytmických her je stále spíše okrajový, a převážně je spojován s tanečními, kytarovými nebo na děti mířenými tituly. Občas se ale najde velmi zajímavá výjimka. Přesně takovou je nově oznámený titul Metal: Hellsinger nezávislého švédského studia The Outsiders. Frenetickou akci ne nepodobnou oblíbenému Doomu bude pohánět tvrdá metalová hudba a úkolem hráče je v pekle likvidovat démony do rytmu.

V praxi to znamená, že by každý výstřel, výbuch a řez ostrou zbraní měl doprovázet beat a vokály dunící muziky. Za rytmickou destrukci čeká hráče vyšší bodové ohodnocení a pravděpodobně i možnost dále vylepšovat svého hrdinu. Jakkoliv složitě nebo podivně to zní, první gameplay trailer vypadá skutečně působivě a stylově. Fanoušci v komentářích velmi trefně poznamenávají že jde o “křížence Just Dance a Dooma, kterého jsme nevěděli, že chceme”. Samozřejmě nebudou chybět žebříčky a postupné pilování nejvyššího skóre.

O hudební složku se postarají taková jména, jako Matt Heafy (Trivium), Mikael Stanne (Dark Tranquility, HammerFall) nebo Björn Strid, o pořádnou vokální sílu tedy nouze nebude. Příběhem (ano, hra má nabídnout příběhový režim) pak jako vypravěč provede oblíbený dabér Troy Baker.

Metal: Hellsinger byl oznámen v rámci akce Summer of Gaming webu IGN a zatím je naplánován na příští rok pro PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama