Sledujte gameplay z GhostWire: Tokyo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte gameplay z GhostWire: Tokyo

Sledujte gameplay z GhostWire: Tokyo

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 6. 2020 03:48 1
Reklama

Na včerejší prezentaci se ukázalo také studio Tango Gameworks se svou novinkou GhostWire: Tokyo. V traileru se hráči dozvěděli, že budou muset zachránit Tokio. Proč? Protože pouze hlavní hrdina je schopen vidět věci, které ostatním zůstávají skryté, což v důsledku znamená, že si právě on bude muset vzít na starost obranu města.

Dobrou zprávou je, že ukázka nabídla také gameplay záběry. Ze hry se vyklubala first person akční adventura. Hlavní hrdina je evidentně ostříleným bojovníkem, dokáže chrlit plameny, metat blesky a další formy energie, stačí jen udělat to správné gesto. Krom podivných nadpřirozených bytostí trápí město také skutečnost, že z neznámých důvodů mizí lidé. I tomu je potřeba přijít na kloub.

Šéf studia Šindži Mikami v nedávném rozhovoru pro IGN vysvětlil, že je hra ve vývoji už několik let. Za námětem stojí tehdejší kreativní ředitelka Ikumi Namakura, která loni studio opustila. Základní myšlenku rozvíjel v předprodukční fázi tým deseti lidí, trvalo několik let, než se hra dostala do plné produkce. Sám Mikami se k týmu připojil na začátku roku 2019. Na konto GhostWire: Tokyo prohlásil, že ještě nikdy na žádné hře nepracoval tak dlouho.

Hra byla představena na loňské E3. Dá se říct, že až do včerejšího dne jsme o ní prakticky neslyšeli. Nyní už víme, že vyjde exkluzivně pro PlayStation 5 v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama