Warzone nabídne bitvy 200 hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Warzone nabídne bitvy 200 hráčů

Warzone nabídne bitvy 200 hráčů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 6. 2020 17:46
Reklama

Přijde vám 150 bojovníkům na jedné mapě málo? Tak se těšte na připravovanou aktualizaci FPS Call of Duty: Modern Warfare. V nové verzi battle royale Warzone v rámci verze Season Four Reloaded budete se svou čtveřicí soupeřit proti dalším 196 hráčům. Půjde nicméně jen o dočasné rozšíření.

Společnost Activision to potvrdila na svém twitteru. Od zítřejších 8:00 našeho času se rozběhne jak rozšířený režim pro 200 hráčů, tak i nový balík obsahu. Připravit se můžeme na stahování 22 až 36 gigabajtů dat (v závislosti na platformě), přičemž na konzolích přijde ještě sekundární update o velikosti zhruba 3,5 gigabajtu. Sami vývojáři už ve svém blogovém příspěvku upozorňují konzolové hráče na to, že si mohou ze hry vymazat například Special Operations, aby uvolnili drahocenné místo na disku. Po instalaci by nicméně aktualizace neměla nijak výrazně zvětšit samotná herní data, u hráčů free-to-play verze Warzone (tedy těch, kteří nevlastní Modern Warfare) by dokonce mělo dojít k celkové redukci.

Dalšími novinkami jsou nenápadný Spotter Scope, který při průzkumu okolí neodhaluje uživatele typickými záblesky, divoký režim Juggernaut Royale, kde mohou hráči obléct pancéřovaný oblek s rotačním kulometem, nebo nové Supply Run Contracts, které umožňují jednotlivým týmům za dramatických časových podmínek nakupovat vybavení s výraznou slevou.

Klasický mutliplayer pak dostane nového operátora Roze, mapu Cheshire Park a režim Team Defender .

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama