Stream přináší nové detaily k Outriders
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stream přináší nové detaily k Outriders

Stream přináší nové detaily k Outriders

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 7. 2020 08:45
Reklama

Studio People Can Fly momentálně pracuje na Outriders, third-person střílečce s RPG prvky, jejíž vydání si naplánovalo na závěr letošního roku. Autoři se nyní připomínají půlhodinovým streamem, v němž o hře prozradili další detaily.

Polští vývojáři představili například obrněné vozidlo, v němž se hráči mohou pohodlně přesouvat za dalším dobrodružstvím. Vůz zároveň slouží jako provizorní útočiště, kde se hráč potká se svou jednotkou. Součástí je malá dílna, kde lze něco málo vyrobit, u obchodníka je zase možné doplnit zásoby nebo zakoupit nové vybavení. Pod dohledem řidiče se pak dá upravit vzhled transportéru.

Vývojáři také ukázali novou třídu. Pyromancer vyniká především jako nebezpečný útočník, který vládne explozivní vulkanickou energií. Zkrátka splněný sen všech pyromanů. Pyromancer si poradí s velkou přesilou nepřátel, které může vyhodit do povětří, znehybnit nebo prostě a jednoduše zapálit. Stejně jako v případě dalších tříd je k dispozici velmi bohatý strom dovedností, hráči budou mít široké možnosti ohledně profilace postavy.

Outriders vychází letos o Vánocích na PC, PS4, Xbox One, zároveň zamíří rovnou i na stroje příští generace konzolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama